Stop abuzului de alcool, un proiect care ar fi bine să iasă

Alcoolul și tinerii sunt două elemente care, din punctul meu de vedere (și cred că nu sunt singurul), nu ar trebui să meargă mână-n mână.

Asociația Evolve în parteneriat cu Asociația Bloggerilor Olteni a anunțat de curând lansarea proiectului „Stop abuzului de alcool”, câștigătorul din județul Dolj al programului de responsabilitate socială HEINEKEN pentru Comunități, ediția 2016. Pentru acest proiect, Asociația Evolve a primit un grant în valoare de 40.000 lei.

Banii vor fi folosiți pentru informarea, conștientizarea si sensibilizarea grupului țintă, format din 350 de elevi din 7 unități de învățământ din mediul rural și urban din județul Dolj, asupra problemelor provocate de abuzul de alcool precum si dezvoltarea de abilităților de viață sănătoasă necesare în adoptarea deciziilor corecte și responsabile în privința consumului de alcool. De asemenea, va fi dezvoltată o aplicație de mobil ce va permite construirea unei hărți cu locațiile unde se vinde alcool minorilor.

Proiectul se va desfășura în 7 locații din județul Dolj: Craiova, Breasta, Bucovăț, Malu Mare, Sadova, Cerăt și Lipovu, timp de 5 luni.

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *