Lidl pune la bătaie o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite pentru pasionații de fotografie

Lidl are un concurs de fotografie și îi îndeamnă pe craioveni să-și folosească creativitatea.

Dacă ai drum pe la Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri în perioada 9-26 octombrie 2016 și vrei să participi la concurs e bine de știut că în sala Studio va fi o instalație sub formă de caleidoscop, care te va ajuta să realizezi cadre inedite cu doze de Freeway, numai bune pentru a fi postate pe Instagram.

Pentru a te înscrie în concurs trebuie să faci o poză cu ajutorul caleidoscopului, să o postezi pe contul tău de Instagram folosind hashtag-urile #SchimbaPerspectiva #Freeway și tag către profilul @LidlRomania.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Lidl pună în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite, 3 perechi de ochelari Google Cardboard sau 5 vouchere de cumpărături.

Câștigătorii, care vor fi desemnați prin tragere la sorți, au șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite, 3 perechi de ochelari Google Cardboard sau 5 vouchere de cumpărături. Regulamentul concursului va fi disponibil pe pagina www.lidl.ro, secțiunea „Evenimente”.

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *