Despre Craiova – Modena, dintr-o altă perspectivă…

E clar că ai noștri nu prea aveau cum să emită prea multe pretenții în fața băieților echipați în galben, care cred că nici n-au transpirat prea tare în Polivalentă.

Dar nu asta e problema. De fapt, n-ar trebui să fie vreo problemă după meciul acesta. Am văzut mulți oameni în sală, parcă mai mulți decât cu Trentino, oamenii care au venit să se bucure de un spectacol sportiv și cred că au plecat împăcați acasă. Am văzut copii, destui copii, de mingi, sau care au ieșit de mână cu actorii de pe parchet. Probabil că pe unii îi va marca pozitiv această experiență și își vor aduce aminte peste ani au fost acolo, că au făcut și ei parte din spectacol. Poate că pe unii îi va ambiționa și mai tare să se apuce de volei și să facă o carieră în acest sport.

Rămânem cu spectacolul, cu o sală populată, cu blocajul superb reușit de Ene, singur la fileu, față-n față cu N’Gapeth, cu amintirea unor băieți care au pus Craiova pe harta voleiului european. Și nu doar acum.

Mulțumim!

P.S. Aș vrea să văd constant, în tribunele Polivalentei, la meciurile de acasă ale Craiovei, măcar jumătate din fanii care au fost acum. Și la fel de mult entuziasm.

*Foto: Mădălina Nănuț.

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *