Start furtunos la Mondialul din Rusia

Rusia si Aradabia Saudita au deschis balul la Cupa Mondiala din 2018.

Gazdele au facut instructie contra unei echipe, care in 90 de minute nu a expediat niciun sut pe spatiul portii aparate Akinfeev. Gazinskii a deschis balul in minutul 12, rusul invingandu-l pe Abdullah cu o lovitur de cap.

Pana la pauza, trupa antrenata de Stanislav Cherchesov si-a dublat avantajul prin Cheryshev, intrat pe parcursul primei parti in locul lui Dzagoev. Gazdele au continuat sa preseze si in repriza a doua, atunci au mai marcat de inca trei ori, prin Dzyuba, Cheryshev si Golovin, administrandu-le sauditilor inca o infrangere usturatoare la meciul de debut de un turneu final de campionat mondial.

In 2002, Arabia Saudita a incasat opt goluri de Germania, in primul meci din grupele Cupei Mondiale din Koreea de Sud si Japonia.

Spania – Portugalia, capul de afis al zilei a doua

Vineri, modialul continua cu alte trei jocuri. Egipt si Uruguay, de la ora 15:00, lupta pentru cele trei puncte in al doilea meci al grupei A, in timp ce in grupa B, Maroc si Iran dau piept in duelul ousiderelor grupei B, incepand cu ora 18:00. Seara se incheie cu primul meci tare al turneului din acest an. Spania si Portugalia promis spectacol la Sochi, incepand cu ora 21:00.

Leave a Comment

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.